A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloft Jolanda en Herman

Afgelopen zaterdag, 25 mei 2013, gaven Jolanda en Herman elkaar het jawoord. In de schitterende kapel van het voormalige klooster, maar tegenwoordige partycentrum “de Lantaern” in Nieuwegein zeiden zei ja op de vraag van hun gekozen buitengewoonlijk ambtenaar Bert in het bijzijn van hun naaste familieleden.

In de ochtend kwam Herman, samen met zijn zoon en zijn neefje (voor die dag bruidsjonker), in een schitterende BMW zijn aanstaande vrouw ophalen om te gaan trouwen. Na een zeer kort ritje richting de Lantaern kon de ceremonie al gauw beginnen. Tijdens een intieme huwelijksplechtigheid in het bijzijn van hun ouders en andere naaste familie leden antwoorden zowel Herman als Jolanda volmondig “JA” op de vraag van de ambtenaar of ze met elkaar wilden trouwen.

Na het tekenen van de trouwakte door zowel het bruidspaar als de getuigen volgde er een uitgebreide lunch waarna ik samen met bruidspaar en de bruidsjonker op pad ging voor de trouwreportage. Het weer was, ondanks de sombere voorspellingen, uitstekend om buiten foto’s te maken. We hadden al besloten om bij mooi weer foto’s te gaan maken in het park Rhijnhuysen, gelegen aan de andere kant van het kanaal t.o.v. het partycentrum. In het park waren verschillende plekjes met leuke doorkijkjes en andere mogelijkheden voor het maken van foto’s. Ook bij de trappen naar het landhuis werden meerdere foto’s gemaakt. Een potje rennen door de bruidegom, zijn zoon en de bruidsjonker kon niet ontbreken.
Na de foto’s in het park hadden we ook nog de mogelijkheid om bij de werkgever van Herman een aantal foto’s te maken. Een schitterende garage met o.a. mooie authentieke auto’s en een poolbiljart gaf daar meer dan genoeg mogelijkheden toe.

Terug naar de trouw- en feest locatie voor een diner buffet waarna het bruidspaar zich terugtrok totdat alle avond gasten aanwezig zouden zijn. Met een spetterende opkomst en een ingestudeerde dans werd de feestavond geopend en ging door tot diep in de nacht.

Via de volgende link zijn er nog meer foto’s van deze schitterende dag te zien:

http://www.pifotografie.nl/foto_gallerij/bruiloftfeest-fotografie/bruiloft-jolanda-en-herman/

1 comment to Bruiloft Jolanda en Herman

 • Jolanda & Herman Krul

  Beste Jeroen,
  Wij hebben genoten van jou gezelligheid,energie en vakbekwaamheid.
  Vooral de samenwerking met onze bruidsjonkertje Jordy 7 jr was grandioos.
  Het was een bijzondere trouwdag die jij op beeld hebt gezet voor ons.
  CHAPO ga zo door en heel erg bedankt.

  Groetjes het bruidspaar Jolanda & Herman Krul.25-05-2013