A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sinterklaas op winkelcentrum Zuidplein Rotterdam

Afgelopen weekend, zaterdag 27 en zondag 28 november 2010, kwam Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek in winkelcentrum Zuidplein Rotterdam. Tijdens dit bezoek konden de aanwezige kinderen (en eventueel hun papa’s en mama’s) samen met Sinterklaas en de pieten op de foto gezet worden door fotopiet (ondergetekende). Sinterklaas maakte ook meerdere keren een ronde door het winkelcentrum om de winkeliers en andere bezoekers te begroeten. Hieronder een overzicht van dit evenement, maar voor meer foto’s kunt u de album pagina bekijken. De rest van de foto’s van de kinderen met Sinterklaas zullen binnenkort te zien zijn via de site van het winkelcentrum zuidplein (www.zuidplein.nl).

Voordat Sinterklaas op het Zuidplein aankwam werden de al aanwezige kinderen vermaakt door de entertainment-piet en de DJ-piet. Een aantal kinderen kwamen het podium al op om een liedje te zingen en hun schoen te zetten:

Onder begeleiding van een heuze pieten-band kwam Sinterklaas aangereden en betrad, na de handjes van vele kinderen geschud te hebben, het podium. Op het podium stond de zetel van Sinterklaas klaar en hier konden de kinderen met Sinterklaas en zijn pieten op de foto:

Daarna was het tijd voor Sinterklaas om een ronde door het winkelcentrum te maken. Een van de pieten die op het podium achterbleef nam van de gelegenheid gebruik om op de zetel van de Sint plaats te nemen… Maar dat werd snel opgelost door een aantal pieten die wel wisten dat dat absoluut niet de bedoeling was. Op het podium was het verder een gezellig feestje met dansende kinderen en pieten:

Zowel op zaterdag als zondag was het een groot feest voor jong en oud!

1 comment to Sinterklaas op winkelcentrum Zuidplein Rotterdam

  • dennis mulder

    Hee Foto Piet,

    was een super gezellig feestje afgelopen weekend!!

    de foto’s zijn super mooi geworden!

    groetjes Dennis (Hoofd Piet/bestuurder van de sint mobiel)