A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Intocht Sinterklaas Houten 2010

20 November 2010 kwam Sinterklaas ook aan in Houten. Aan de Tripkade op het Amsterdam Rijnkanaal kwamen vanochtend Sinterklaas en zijn Pieten aan in de gemeente Houten. Aan de Tripkade werden ze welkom geheten door de loco-burgemeester van Houten en HEEL VEEL kinderen en hun ouders. De intocht werd muzikaal omlijst door de muzikanten van Kunst na Arbeid uit Houten. Met het speciaal voor deze dag gemaakte liedje:”Sinterklaasje kom in Houten met je knecht..” werd hij hartelijk welkom geheten.

Nadat Sinterklaas en zijn Pieten voet aan wal hadden gezet kregen alle kinderen uiteraard vele pepernoten van de Pieten in de handen, daarnaast kregen de meeste kinderen van Sinterklaas een handje. De Sint op zijn beurt kreeg dan weer van vele kinderen tekeningen voor zijn muur.

 

Nadat Sinterklaas de meeste kinderen bij de kade een hand had gegeven vertrok hij met de speciale bus richting het Rond in het centrum van Houten. Op het Rond stond een podium klaar en waren al vele mensen verzameld om ook op die plek Sinterklaas welkom in Houten te heten.

 

En ook tijdens deze intocht waren er kinderen die sleutels van de huispiet hadden gevonden. Deze werden overhandigd aan een van de pieten waardoor ze weer bij de huispiet terecht konden komen:

4 comments to Intocht Sinterklaas Houten 2010