A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Foto’s verjaardagsfeest Philippine

Zaterdag 16 januari vierde Philippine, samen met haar familie en vrienden, haar 50e verjaardag. Ik had voor Philippine al een keer foto’s gemaakt tijdens haar afscheidsreceptie in december 2009 en ook deze keer had zij mij ingehuurd om foto’s te maken. Het feest vond plaats in brasserie de Witte Buffel, een gemoedelijk en¬†gezellig cafe in de binnenstad van Culemborg. Vanaf 12 uur verschenen de gasten en tot 4 uur ‘s middags zou het feest doorgaan. Voor de aanwezige kleine neefjes en nichtjes was de tafel gevuld met spelletjes, tekenspullen en snoepgoed terwijl de volwassenen achterin de brasserie of aan de bar met elkaar konden praten.

Hieronder een kleine selectie van de foto’s van het feest.

 

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.