A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Informatie

Op deze pagina vindt u informatie over Perfect Images Fotografie. Gebruik de koppelingen hieronder om snel naar een onderdeel te springen.

Prijzen/ Soorten fotografie

Algemeen

Voor het maken van een reportage, of dat nou portret foto’s zijn, foto’s van uw bedrijf en medewerkers of een verslag van een evenement, theatervoorstelling of feest, reken ik een tarief van €80 euro per heel uur (uurtarief 2014). Naast dit uurtarief bereken ik ook reiskosten. De reiskosten zijn €0.36 cent per kilometer, waarbij de eerste 20 kilometer niet worden meegerekend. De reisafstand wordt berekend via www.routenet.nl vanaf mijn adres in Houten naar de locatie/ het adres waar de foto reportage plaatsvindt. Bij opdrachten in de regio Utrecht worden in principe geen reiskosten berekend.

Bij deze uurprijs inbegrepen zit het verwerken van de foto’s en het aanleveren van de foto’s in digitaal formaat. Bij het verwerken van de foto’s selecteer ik de geslaagde foto’s en maak indien nodig aanpassingen aan onder meer de belichting, witbalans en uitsnede. Zoals gezegd komen alle foto’s beschikbaar voor de opdrachtgever in hoogst mogelijke resolutie. Daarnaast zullen de foto’s in lage resolutie en voorzien van een watermerk op mijn website worden geplaatst. Indien gewenst kan ik foto’s laten afdrukken of een foto op canvas verzorgen. Daarnaast is het verder bewerken van foto’s tot collage’s of speciale kleurstellingen ook mogelijk, maar deze activiteiten zullen tegen een meerprijs plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden als u hier interesse in heeft. Fakturatie van de opdracht vind altijd achteraf plaats.

Portret foto’s

In het geval van portret foto’s ben ik over het algemeen 1 uur bezig. Dit is voornamenlijk afhankelijk van het aantal mensen waarvan foto’s gemaakt worden en wat voor soort foto’s er gewenst zijn (alleen portret foto’s of ook groepsfoto’s e.d.). De locatie voor het maken van de foto’s bespreek ik altijd met de opdrachtgeven. Dit kan een buitenlocatie, externe binnenlocatie of bij de mensen thuis zijn. Het aantal foto’s is uiteraard te bespreken, maar een uur foto’s maken  levert in het algemeen 20 a 30 geslaagde foto’s op. Mijn streven is om portret foto’s binnen 5 dagen verwerkt te hebben en zowel online te plaatsen voor bekijken en downloaden.

Bruilofts fotografie

Naast portret foto’s verzorg ik ook graag uw bruilofts reportage. Aangezien elke bruiloft uniek is bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek uw wensen. Of u alleen een foto reportage van de huwelijksceremonie wilt of een uitgebreide reportage van aankomst van de bruidegom bij de bruid tot aan het feest, bijna alles is mogelijk. Naast het maken van een bruilofts reportage kan ik ook een trouwalbum voor u verzorgen. Ook hier weer een uitgebreide keuze van traditioneel ingeplakt album tot een luxe digitaal opgemaakt en afgedrukt album.

Andere fotografie

Bij bedrijfsfotografie, evenementfotografie, theaterfotografie en feestfotografie is de tijd die ik bezig ben en het aantal foto’s meer afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. In onderling overleg kunnen er afspraken gemaakt worden over de tijd die ik besteed aan het maken van de foto’s, het aantal foto’s, de aflevertijd en afleverwijze.

Een alternatieve mogelijkheid is dat ik een lager uurtarief hanteer, maar de foto’s alleen op webformaat ter beschikking stel. Afdrukken van foto’s kunnen in dit geval op www.oypo.nl/pifotografie besteld worden door deelnemers en/of bezoekers van uw evenenemt. Op deze manier kunt u op een goedkope manier toch aan foto’s van uw evenement komen.

Mocht u nog meer informatie willen hebben, dan kunt u mijn contact formulier gebruiken, u kunt mij direct een email sturen (info@pifotografie.nl) of u kunt mij telefonisch bereiken via 06-17192500.

 

Over de fotograaf achter Perfect Images Fotografie – Jeroen van den Brakel

De eerste zin die ik schreef voor deze website was:

“Fotograferen doe ik al een hele tijd, maar tot voor kort was dat pure hobby.”

In 2008 zijn er een aantal gebeurtenissen geweest waardoor ik van mijn hobby (deels) mijn werk heb kunnen maken. Hieronder zal ik uitleggen waarom ik ben gaan fotograferen en waarom dit uiteindelijk is uitgegroeid naar Perfect Images Fotografie.

De geboorte van mijn 1e zoon was de reden om over te stappen op digitale fotografie. Dit begon niet ver voor zijn geboorte met een leuke compact camera. Hiermee heb ik o.a. de 1e 2 jaren van het opgroeien van hem vastgelegd. Daarnaast was ik meer en meer foto’s aan het maken van gebeurtenissen om mij heen. Bij familiefeestjes, bedrijfsuitjes of andere gelegenheden nam ik mijn camera mee om de evenementen vast te leggen. In de drang naar meer mogelijkheden met een camera en de wens naar betere kwaliteit foto’s ben ik mid-2006 overgestapt op een Nikon digitale spiegelreflex camera. Enkele jaren later was mijn apparatuur uitgebreidt met een 2e body, een aantal extra lenzen en een flitser. In 2011 heb ik een nieuwe Nikon Body aangeschaft, de D7000, maar beide D80 camera’s heb ik nog als back up toestellen. Met de spullen die ik nu heb kan ik veelzijdige foto’s maken en kan ik ofwel veel op 1 foto krijgen (groothoek) als van verre afstand onderwerpen dichtbij halen.

Nog steeds maak ik voornamelijk foto’s van familie, vrienden en collega’s maar de drang om meer te doen met fotografie blijft aanwezig. Met de aankondiging in de zomer van 2008 van een groot festival bij ons in het dorp heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de organisatie gevraagd of ik een perskaart kon krijgen voor het maken van foto’s van de optredende artiesten (Ali B, Angela Groothuizen en Bløf). Via via kwam mijn verzoek bij de gemeente Houten binnen en zij vroegen mij om niet alleen van de optredende artiesten en de sfeer daar omheen foto’s te maken, maar ook van de opening van het nieuwe winkelcentrum (de reden van het feest) en de activiteitenmarkt die gedurende de dag plaats zou vinden. Een aantal foto’s die ik die dag gemaakt heb en een link naar de rest van de foto’s is na afloop op de website van de gemeente verschenen, evenals op de oorspronkelijke site van het festival (www.houtenxl.nl). Daarnaast is er ook een foto gebruikt voor de omslag van de gemeentegids 2009 en zijn er meerdere foto’s van mij in diezelfde gemeentegids gebruikt.

Sinds 2009 heb ik 1 tot enkele malen per maand in opdracht van zowel particulieren als bedrijven/ organisaties gefotografeerd en het resultaat daarvan kunt u op deze website vinden. In september 2009 heb ik ook een cursus portret fotografie vervolg aan het UCK in Utrecht gevolgd. Deze cursus ben ik gaan volgen om mijn vaardigheden in het maken van portret foto’s verder te ontwikkelen. Voor deze cursus moesten we veel verschillende opdrachten uitvoeren en de resultaten hiervan zijn uiteraard ook gepost in mijn blog (http://www.pifotografie.nl/tag/cursus/).

In de jaren 2010 – 2012 heb ik vele opdrachten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven. Bruiloften, zwangerschapsfoto’s, portret foto’s, evenementen en meer heb ik tot tevredenheid van de klanten vastgelegd. Meer en meer blijkt dat het fotograferen van mensen mijn voorkeur geniet, mede door de interactie die plaatsvindt tijdens het maken van de foto’s. Mijn aanwezigheid wordt (vooral bij evenementen en bruiloften) als prettig ervaren waarbij ik niet op de voorgrond treedt.

Hopelijk mag ik uw opdracht binnenkort ook uitvoeren!

Algemene voorwaarden/ Copyright

Algemene voorwaarden

Op mijn werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Perfect Images Fotografievan toepassing, welke u kunt downloaden als pdf-bestand. Voor het lezen van pdf-files heeft u Acrobat-reader nodig. De algemene voorwaarden van Perfect Images Fotografie zijn gebaseerd op de algemene voorwaarden van de FotografenFederatie, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005.

Copyright

Al het werk op deze pagina valt onder het copyright van Perfect Images Fotografie tenzij anders vermeld. Niets van deze site mag gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Perfect Images Fotografie. Als u interesse heeft in foto’s gemaakt door Perfect Images Fotografie neem dan contact op via een van de hierboven beschreven manieren.