A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sinterklaas Intocht Houten 2014

Op de facebook pagina van Perfect Images Fotografie zijn vele foto’s geplaatst. Volg de onderstaande link om de foto’s daar te bekijken, te taggen en te delen.¬†https://www.facebook.com/PerfectImagesFotografie

Sinterklaas Intocht Houten 2014

22 November, een week na de landelijke intocht, kwam Sinterklaas en zijn Pieten ook aan in Houten. Met de (schoencadeautjes)boot kwam hij aan op de Tripkade waar hij werd verwelkomd door de Burgemeester, Wouter de Jong en een jonge inwoonster van Houten als Burgerklaas. Na dit welkom kregen alle aanwezige kinderen een hand van Sinterklaas. Tijdens het wachten deelden de Pieten pepernoten en mandarijnen uit aan de kinderen terwijl Tekenpiet vele tekeningen maakte, samen met de kinderen. Planpiet hield de tijd in de gaten zodat Sinterklaas op tijd zou vertrekken richting het Rond.

 

Op het Rond werd Sinterklaas opgewacht door vele, vele kinderen en hun ouders. Op het grote plein werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Een voor een werden ze naar voren geroepen om een cadeautje van Sinterklaas in ontvangst te nemen. Ook op het Rond eindigde de intocht weer met het schudden van vele handen. De Pietenband hield de sfeer er goed in met vele Sinterklaasliedjes en veel kinderen en ouders gingen op de foto samen met Fotopiet.

Na het Rond stond een bezoek aan Castellum op de planning. Onder een blauwe lucht en een mooi schijnend zonnetje werd ook hier Sinterklaas welkom geheten. Alle kinderen mochten van hem ‘s avonds hun schoen zetten, maar de vaders niet! Tekenpiet, Coole Piet, de Planpiet en alle andere Pieten waren ook hier druk met het uitdelen van pepernoten en het vermaken van de kinderen. En tijdens het handenschudden kreeg Sint vele tekeningen aangereikt voor in zijn werkkamer.

De dag eindigde in het Oude Dorp. Op het plein in de muziektent werd aan Sinterklaas het onderhand traditionele “Oude Dorp” gedicht voorgedragen. Sinterklaas nam ook hier ruim de tijd om alle aanwezige kinderen een handje te schudden en met veel kinderen op de foto te gaan. Veel kinderen namen de kans om met Sinterklaas samen een Selfie te maken!

Houten kan terugkijken op een prachtige dag met een geslaagde intocht!

Op de facebook pagina van Perfect Images Fotografie zijn vele foto’s geplaatst. Volg de onderstaande link om de foto’s daar te bekijken, te taggen en te delen.

https://www.facebook.com/PerfectImagesFotografie

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.