A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloft Kimberly en Martijn

5 Oktober gaven Martijn en Kimberly elkaar het jawoord. ‘s ochtends regende het…. en het regende hard. Maar de weersvoorspelling was dat het in de loop van de dag beter zou worden en dat bleek ook het geval te zijn. Het zonnetje heeft zich uiteindelijk veel laten zien.  Maar ook al was dat niet gebeurt was die lach ook niet geweken van de gezichten van dit schitterende bruidspaar.

Aan het eind van ochtend kwam ik aan bij het ouderlijk huis van de bruid. Het haar en de make up van Kimberly was al zo goed als af en nadat de dochter van het bruidspaar haar kleren had aangekregen (wat een prinsesje!) was ook de bruid aan de beurt om haar trouwjurk aan te krijgen. Geholpen door haar beste vriendin ging de jurk aan en kreeg ze de kouseband om haar been geschoven. Voor haar kon toen het wachten beginnen….
Ik ging op pad naar het ouderlijk huis van de bruidegom. Zijn ouders en zijn zussen waren daar om hem te helpen op deze spannende ochtend. Het zoontje van het bruidspaar kreeg ook schitterende kleren aan. Afgewerkt met stoere lakschoentjes zou dit ventje de hele dag de show stelen.  Na nog even wat foto’s met zijn ouders en zijn zussen gemaakt te hebben stapte Martijn met zijn zoontje in de klassieke trouwauto, op weg naar zijn bruid.

Met Martijn in de auto op weg naar Kimberly ging ik ook weer snel terug. Bij de ouders van Kimberly thuis was het ondertussen volgelopen met de daggasten. Zo’n 40 familieleden en goede vrienden hadden zich verzameld om de bruidegom te verwelkomen. Zodra Martijn was aangekomen nam hij zijn dochter in zijn armen en ging de trap op naar z’n bruid. De eerste keer dat hij zijn aanstaande in haar trouwjurk zag viel hij even stil, maar al snel volgde de eerste zoen van de dag. Na voorzichtig de trap afgegaan te zijn konden de daggasten de bruid ook aanschouwen. Voordat we op pad zouden gaan naar het gemeentehuis werden er van alle daggasten nog foto’s gemaakt. Het weer was opgeklaard en de voortuin bood een mooie plek om dit te gaan doen. Na de portretfoto’s stapte het bruidspaar in de auto, op weg naar het gemeentehuis van Hilversum.

Alle daggasten stonden al te wachten op de trappen van het gemeente huis. Kimberly en Martijn liepen met hun kinderen door deze haag van mensen richting de ambtenaar van de burgelijke stand. Niet lang daarna zat iedereen in de trouwzaal te wachten totdat het bruidspaar binnen zou komen. Onder een daverend applaus kwamen ze uiteindelijk binnen en kon de huwelijksceremonie plaats vinden. Na het geven van het ja-woord, het omdoen van de ringen en het tekenen van de trouwakte was het tijd voor de felicitaties, gevolgd door een groepsfoto op de trappen binnen in het gemeente huis. Eenmaal buiten werd het bruidspaar nog verrast door hun ouders met het loslaten van een paar witte duiven.

Na de huwelijksceremonie ging het bruidspaar met mij (en de videograaf) op weg naar Naarden Vesting om daar een korte bruidsreportage te maken. Onder en rond de Utrechtse poort hebben we in een half uur tijd een aantal foto’s gemaakt voor de reportage. De videograaf nam de kans waar om het bruidspaar niet alleen statisch te filmen, maar om ook wat actie momenten op te nemen. Na de huwelijksreportage gingen we snel op weg naar de feestlocatie in Eemnes, waar de daggasten al aan het wachten waren op de taart en champagne. Voor dat het diner plaats zou vinden werden de kinderen nog vermaakt door een clown terwijl de volwassenen het bruidspaar konden feliciteren.

Ik heb genoten van het plezier wat Kimberly en Martijn samen hadden en wens hun dit hun hele leven toe!

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.