A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloft Kimberline en Bryan

Vandaag, 8 juni 2012, was de dag dat Kimberline en Bryan elkaar het ja-woord hebben gegeven. Tijdens een mooie ceremonie met veel gelach maar ook met een enkele traan beloofden Kimberline en Bryan elkaar trouw. De huwelijksceremonie vond plaats in “Green Village” in Nieuwegein, maar het bruidspaar woont in Culemborg. Daar kwam ik rond het middag uur aan om foto’s te maken van de voorbereiding van Kimberline en de aankomst van de bruidegom en hun zoon.

Het was bij mijn aankomst al een gezellige boel. Hiervoor was ik tijdens het kennismakingsgesprek al enigszins voor gewaarschuwd en deze waarschuwing was niet overdreven. Er werd veel gelachen terwijl het haar van Kimberline mooi werd opgestoken en de trouwjurk werd aangetrokken. En dat ondanks de zenuwen die Kimberline toch wel in haar buik voelde ronddraaien.

Uiteindelijk was toch de tijd gekomen dat Bryan en hun zoon de bruid mochten komen ophalen en, na een kleine 5 minuten, ging de bel en kon Bryan eindelijk zijn bruid zien. Na een aantal foto’s bij het bruidspaar thuis te hebben gemaakt zijn we nog heel even naar een park in Culemborg gereden om daar wat foto’s van het bruidspaar te maken. Op het moment dat we weer naar de auto wilde gaan lopen begon het even hevig te regenen, de eerste (en tevens laatste) keer dat dat deze dag zou gebeuren. Gelukkig zat het bruidspaar snel weer in de auto en konden we op weg naar de trouwlocatie in Nieuwegein.

Aan het begin van de trouwceremonie werd Kimberline weggegeven door haar vader aan Bryan. Terwijl ze elkaars hand vast hielden luisterden ze naar het verhaal van de ambtenaar die o.a. vertelde hoe Kimberline en Bryan elkaar hebben ontmoet. Enige inmening van de tante waar Kimberline toen woonde bleek de sleutel tot het ontstaan van dit prachtige paar te zijn geweest. De vrolijkheid en gezelligheid die al aanwezig was toen ik bij Kimberline thuis aankwam was ook tijdens deze huwelijksceremonie duidelijk aanwezig.

Nadat de huwelijksceremonie was afgelopen werd het tijd voor de toast en de huwelijkstaart. De taart werd professioneel door Kimberline en Bryan aangesneden en tijdens de toast werden vele glazen met elkaar geschonken. Het proosten op het bruidspaar werd gevolgd door een moment waarop iedereen het bruidspaar kon feliciteren. Terwijl iedereen hiermee bezig was ben ik op zoek gegaan naar een mooie plek voor de groepsfoto’s die gemaakt zouden gaan worden. Aangezien het weer stralend weer was geworden besloten we om dit buiten te gaan doen, in de schaduw van een grote boom.

2 comments to Bruiloft Kimberline en Bryan

 • Gino

  Het was een prachtige dag, met het beeldschone bruidspaar in het middelpunt!
  Kan niet wachten op de rest van de foto’s!

 • Venessa Vrede

  Hele leuke foto’s , was een top dag!!

  groetjes,
  Venessa