A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Studio portretten (deel 2)

Zoals ik in mijn vorige post al schreef en jullie op mijn blog hebben kunnen zien heb ik in de afgelopen tijd enkele keren foto’s gemaakt in de studio (de studio van Marjolijn Thijse wel te verstaan). De laatste keer dat ik in deze studio foto’s maakte was afgelopen week en voor de 1e keer met mijn nieuwe camera (nikon D7000!!!). Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze nieuwe camera in een studio setting zou presteren. Ik was al erg blij met de resultaten van foto’s gemaakt in de buitenlucht en in donker verlichte ruimtes, maar nu weet ik ook dat in een ruimte met voldoende en goed gecontroleerd licht deze camera zeker voldoet aan de verwachtingen.

Ook nu weer waren er 3 kinderen in de studio die zowel gezamenlijk als individueel op de foto gezet gingen worden. Deze keer bedoeld als kado voor hun vader.

De kinderen waren wel iets jonger dan het vorige stel wat ik in de studio had, maar zeker niet minder spontaan en creatief. Het was uiteraard even wennen in het begin, maar de zenuwen waren snel weg en waren toen vervangen voor enthousiamse.

Na eerst wat met z’n allen op de foto gegaan te zijn werd er van kleren gewisseld en ging iedereen individueel op de foto. Zowel close-ups als foto’s met wat meer van het lichaam erop werden gemaakt.

De kinderen vonden het leuk om verschillende atributen die beschikbaar zijn in de studio te gebruiken, waaronder de ventilator:

Maar ook zonnebrillen en de aanwezige muziekinstrumenten waren “vet cool”:

Ook hun moeder moest er bij deze fotoshoot aan geloven. Ik moet zeggen, de kinderen waren in het algemeen redelijk serieus, maar hun moeder…

Al met al kan ik zeggen dat het een gezellige boel was en ik erg tevreden was over het optreden van de kids en het uiteindelijke resultaat.

1 comment to Studio portretten (deel 2)