A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

familieportretten van der Grift

Afgelopen zaterdag was ik in Houten zuid om in het park Schoneveld familiefoto’s te maken van de families van der Grift. Het ging in dit geval om 3 families (6 volwassenen) met totaal 7 kinderen. Het was de bedoeling om zowel van alle aanwezigen groepsfoto’s te maken voor op een canvas print voor hun (schoon)moeder. Daarnaast wilden ze graag van alle individuele families gezinsfoto’s en – voor zover mogelijk – losse portretten van de kinderen. Het weer hielp in ieder geval goed mee om dit allemaal voor elkaar te krijgen. We hadden afgesproken bij een van de families die vlak bij het park Schoneveld woont. Vanaf daar liepen we met z’n allen vanaf hun huis richting het park.

We begonnen met een groepsfoto van de kinderen en de grote familiefotos. Zowel in het gras (helaas hier en daar met prikkende planten) als op een grote bank hebben we verschillende foto’s gemaakt.

En een uitprobeersel met mijn groothoek lens:

Na deze foto’s liepen we verder richting de grote speeltuin bij het park om daar van de families individueel foto’s te maken.

Daarna gingen we verder op het grote klimtouwrek/ toren boven op de heuvel. Veel verschillende foto’s gemaakt met zowel mijn groothoek lens, mijn standaard lens en mijn zoomlens.

Al met al was het wat mij betreft een geslaagde foto sessie. Mooi weer enĀ een gezellige familie die niet bang was voor de camera en in voor wat experimentele fotografie. Ik lees graag wat jullie ervan vinden via de comments hieronder.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.