A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloft Christiaan en Sandhiya

Donderdag 24 februari gaven Christiaan en Sandhiya elkaar het ja-woord in het gemeentehuis van de gemeente Houten. Het was een zeer speciale dag voor dit bruidspaar omdat ze precies 10 jaar geleden in het geboorteland van Sandhiya elkaar ook al het ja-woord hadden gegeven. Het was een klein en intiem feestje met de naaste familie en de beste vrienden van het bruidspaar.

En ja, het was wat weer betreft een grauwe dag, maar dat weerhield het bruidspaar er niet van om te stralen van geluk. En ondanks dat het voor hun de 2e keer was, waren er ook nu weer zenuwen en hier en daar een traantje.

Een speciale rol was er weggelegd voor de dochter van het bruidspaar. Bijna 4 jaar oud, maar verantwoordelijk voor de ringen. Daarnaast mocht zij ook (mede namens haar jongere broertje) een kinder-huwelijksacte ondertekenen die tevens door het bruidspaar, de getuigen en de ambtenaar werden ondertekend.

Bij het tekenen van de huwelijksacte werd ook goed opgelet of iedereen op de juiste plek zijn handtekening plaatste:

Ondanks de mist was het een stralende dag voor dit schitterende bruidspaar en hun kinderen!Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.