A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloft Chantal en Erik

Afgelopen vrijdag 26 november stapten Chantal en Erik samen in het huwelijksbootje. Een bescheiden trouwdag van een gezellig en spontaan stel. Bijzonder omdat weinig mensen dit huwelijk zagen aankomen en omdat de beide kinderen van Chantal uit een eerdere relatie ook hun handtekening op (een kopie van) de huwelijksakte mochten zetten.

Het begon allemaal bij de ouders van Chantal waar een redelijk ontspannen bruid aan het wachten was op haar bruidegom. Samen met haar dochter, moeder en beste vriendinnen en tevens getuigen werden alvast wat foto’s gemaakt.

Op het moment dat de bruidegom binnenkwam liep de spanning iets op, maar dit hoefde niet lang te duren. Na iedereen gedag te hebben gezegd ging iedereen op weg naar de locatie waar het huwelijk zou worden ingezegend: Het Elisabeth Weeshuis te Culemborg.

In het Elisabeth Weeshuis aangekomen kon de ceremonie van start gaan. er was een pijnlijk momentje voor de bruidegom toen zijn mobiele telefoon afging, maar gelukkig dat dit redelijk vroeg in de ceremonie was. Voor de rest werd er veel gelachen en genoten van de momenten. Na het geven van het ja-woord was het tijd om de huwelijksakte te tekenen. Een speciaal moment was er hier weggelegd voor de kinderen van Chantal. Op een kopie van de huwelijksacte mochten zij ook hun handtekening zetten om hun goedkeuring voor dit huwelijk te onderstrepen. Ook Chantal en Erik, de getuigen en de ambtenaar hebben deze kopie ondertekend, maar natuurlijk ook de originele documenten.

Na de huwelijksceremonie had iedereen de gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren. Na dit feliciteren hebben we gezamenlijk nog een groepsfoto van alle aanwezigen gemaakt, gevolgd door een aantal portret foto’s van het bruidspaar met de kideren, hun ouders en deĀ getuigen. Toen dit alles was vastgelegd hadden we nog een klein half uurtje om een kleine reportage te maken in en rond het Elisabeth Weeshuis.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.