Concertfotografie: DIY @ dB’s – Sophisticated Tony’s & No Intros

Afgelopen zaterdag was ik in de gelegenheid om foto’s te maken van het optreden van 2 bandjes uit Utrecht. Wekelijks huren deze 2 bands een oefenruimte bij dB’s studio’s, een oefenstudiocomplex in Utrecht. Bij dit complex is ook een zaal die deze avond door de bands Sophisticated Tony en No Intros was afgehuurd om een keer voor een publiek te kunnen spelen, en dat allemaal onder het mom van:”Do It Yourself”.

Veel ervaring met concert fotografie heb ik niet en het was voor mij dan ook meer een manier om meer ervaring met concert fotografie op te doen. Ondanks dat ik meer bezig was met het maken van foto’s heb ik toch ook kunnen genieten van de covers die deze 2 bands ten gehore brachten. De meeste nummers waren engelstalige rock-klassiekers, alhoewel ook de nederpop/-rock niet werd vergeten.

Anyway, hieronder een impressie van de avond.

Het podium, de zaal die volstroomt en de aankondiging van de bands:

Sophisticated Tony:

 

No Intros:

 

Meer Sophisticated Tony

Meer No Intros

2 comments to Concertfotografie: DIY @ dB’s – Sophisticated Tony’s & No Intros