A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

bruiloftsreportage Loes en Jan-Willem

Vrijdag 10 september jl. hebben Loes en JanWillem hun ja-woord aan elkaar gegeven. Zij deden dit in het stadhuis van Zeist aanschouwd door veel familie en vrienden. Ik mocht dit festijn voor dit schitterende en spontane stel vastleggen op de gevoelige plaat en hieronder volgt een kleine impressie van deze dag.

‘s Ochtends kwam Jan-Willem Loes ophalen bij haar ouders thuis. Zowel bruid als bruidegom kwamen redelijk ontspannen over op deze voor hun toch wel belangrijke dag. Samen met de hond belde de bruidegom aan waarna de bruid in een schitterende jurk de trap kwam afdalen. Vanaf toen kon het feest echt beginnen.

In een optocht ging de familie en vrienden op weg naar het stadhuis waar het huwelijk zou worden voltrokken. Onder een stralend zonnetje kwam het bruidspaar aan bij het gemeentehuis en onder een luid applaus kwamen zij de trouwzaal in. Het ja-woord was bij dit bruidspaar voor zowel de bruid als de bruidegom echt een “JA NATUURLIJK!” moment. Dit werd gevolgd door een bijzondere manier van het brengen van de ringen. Hun trouwe hond (die ook al had gefigureerd op de trouwkaart) had de ringen in een doosje aan zijn halsband. Na de huwelijksvoltrekking was het nog steeds droog wat ons de gelegenheid gaf om op het bordes van het gemeentehuis een mooie groepsfoto te maken.

De huwelijkstaart en champagne werd vervolgens genuttigd in het daartegenover liggend theater Figi. Tijdens deze kleinschalige receptie betrok het weer echter en kwam de regen naar beneden. Dit gooide enigszins roet in het eten voor de bruiloftsreportage, maar dankzij de hulp van de mensen van theater konden we alsnog terecht in slot Zeist om daar een aantal binnenfoto’s te kunnen maken. Na het maken van┬áde foto’s in slot Zeist zijn we richting Theehuis Rhijnauwen gegaan. Voorafgaand aan het diner wat het bruidspaar daar met naaste familie en vrienden zouden hebben, zijn er in en rond het Theehuis ook nog een aantal foto’s gemaakt.

Toen de gasten voor het diner arriveerden was dat voor mij het moment om mijn spullen te pakken en naar huis te racen om de bedankkaartjes te gaan maken die de gasten van het feest ‘s avonds mee naar huis zouden krijgen. Halverwege het feest kwam ik met deze bedankkaartjes aan, inclusief een print van een van de foto’s van de dag voor het bruidspaar en een (iets kleinere) versie voor de ouders van bruid en bruidegom.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend veel plezier met Loes en Jan-Willem heb gehad. De gekke bekken die Jan-Willem wist te maken zorgden voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Ik kan alleen maar hopen dat zij net zoveel hebben genoten van deze dag.

2 comments to bruiloftsreportage Loes en Jan-Willem

  • Mooie reportage Jeroen! Ziet er naar uit dat je het ‘verhaal’ van de dag mooi gegrepen hebt.

  • Loes Brink - van Asch

    Hallo Jeroen!
    Wat zijn we blij met het resultaat!!!
    We zijn heel enthousiast over de foto’s, maar ook over de “samenwerking”. 10 september was echt een dag om nooit te vergeten.
    Groeten Jan-Willem en Loes.