A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fladderen 2010 – Nieuwoord

Ook dit jaar ben ik weer hulpouder op locatie Nieuwoord bij het fladderen in de gemeente Houten. Vanaf dinsdagavond vind u op deze pagina’s koppelingen naar de verslagen van de 3 fladderdagen met de belevenissen van Bert en Ernie, Koekiemonster, Gravin Tel, Ieniemienie, de andere karakters, de vele vleermuizen en de letters met daarbij – uiteraard – een hoop foto’s.

Bij het verslag staat een selectie van de foto’s die deze dagen gemaakt zijn, maar op de album pagina van het fladderen op Nieuwoord staan nog veel meer foto’s. Via de volgende link gaat u daar direct heen: Foto’s fladderen Nieuwoord 2010

Mocht u interesse hebben in een of enkele foto’s van deze 3 fladderdagen neemt u dan contact met mij op via e-mail (info@pifotografie.nl) met welke foto’s u graag zou willen ontvangen. Voor persoonlijk gebruik kunt u zonder kosten de digitale bestanden ontvangen.

Veel kijkplezier, tot ziens en (indien u meedoet) veel fladderplezier.

Jeroen van den Brakel (Heer A tijdens de fladderdagen)

1 comment to Fladderen 2010 – Nieuwoord

 • L vd Toorn

  misschien een idee om een RSS feed van te maken??

  leuk gedaan vorig jaar

  mvg

  Lennard
  (vader Suzanne vd Toorn)