A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloftsreportage Jeroen en Noha

Afgelopen zaterdag hebben Jeroen en Noha elkaar het ja-woord gegeven. Aan mij de eer om dit moment en alles eromheen vast te leggen.

Aan het eind van de ochtend zijn we begonnen met het maken van een bruiloftsreportage in en rond hun trouwlocatie, Huis de Voorst in Zutphen. Het landhuis bevindt zich midden in een een prachtig stuk bos dus genoeg plekken om mooie, sfeervolle foto’s te maken. Na de reportage vertrok ik samen met het bruidspaar naar een dependance om later terug te keren voor een grand entree. Bij deze dependance heb ik ook nog de kans genomen om een aantal leuke en spontane foto’s te maken.

Hieronder volgt een korte impressie van de reportage, foto’s van de huwelijksplechtigheid en de receptie volgen later.

1 comment to Bruiloftsreportage Jeroen en Noha

  • Jeroen en Noha

    Hoi Jeroen,

    Wat zijn de foto’s mooi geworden! We hebben de link naar je site meteen aan vrienden en familie gestuurd.

    We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je bijdrage aan onze prachtige dag. We vonden je idee├źn erg creatief en we voelden ons erg op ons gemak door de ontspannen manier waarop je met ons en de gasten om ging. En bovendien gewoon erg gezellig dat je er was!

    Groetjes van Jeroen en Noha