A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fladderen 20120 promotie dag

Zaterdag 24 April 2010 was er op het Rond in Houten een promotie dag voor het fladderen. Het fladderen vind plaats in de laatste week van de schoolvakantie (dit jaar van 10 t/m 12 augustus) en zijn 3 dol dwaze dagen waarin op verschillende locaties voor de schoolgaande kinderen in Houten activiteiten worden georganiseerd. Elke locatie vult op zijn eigen manier het algemene thema in wat elk jaar veranderd. Dit jaar is het thema:”Houten op z’n kop”.

Op de promotiedag konden kinderen een aantal activiteiten doen waarmee ze stempels konden verdienen. Deze activiteiten waren onder andere schminken, op een springkussen, ondersteboven op de foto (de leukste foto wordt in week 17 in de lokale kranten gepubliceert), stoepkrijten, een parcours afleggen met de springbanaan of met een plankje & waterbeker op een wiel. Het was een gezellige drukte en ik heb een fotografische impressie gemaakt.

Voor alle foto’s kunt u op de album pagina kijken, maar hieronder staan al reeds een aantal geselecteerde foto’s.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.