A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Power Slim voorjaarscongres

Zaterdag 27 maart vond er een door Power Slim georganiseerd congres plaats. Tijdens dit congres werden er presentaties gegeven door verschillende mensen over onder andere de voordelen van het gebruik van Power Slim (evt in combinatie met een programma op de Power Plate). De deelnemers van het congres waren veelal ondernemers in de fitness industrie die geinteresseerd waren om Power Slim in het programma op te nemen.

Mij was gevraagd om foto’s te maken van de sprekers tijdens het congres en van sfeerbeelden tijdens de lunch. De sprekers die ik op de foto heb kunnen zetten waren Guus van Dongen, de oprichter van PowerPlate die een presentatie hield over enkele onderzoeken naar het effect van het gebruik van de PowerPlate bij afvallen en cellulites. Daarna was Bas van Heertum, eigenaar van XIB Magento en internet marketing BV. Bas hield een presentatie over het gebruiken van google, twitter en andere social media om je bedrijf beter vindbaar te maken. Na de lunch was ik nog in de gelegenheid om foto’s te maken van Odette Schoonenberg, die een verhaal hield over lokale publiciteit door middel van lokale media.
Tussen de presentaties door was er de mogelijkheid om een lunch te nuttigen in het restaurant van het Van der Valk Hotel in Houten. Van deze lunch heb ik ook nog een sfeerbeeld gemaakt dmv verschillende foto’s.

Hieronder vind u een kleine impressie van mijn foto reportage van dit congres.

 

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.