A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

(her)opening Van Leeuwen 2wielers

Gouda is weer een fietswinkel rijker. Nou ja, eigenlijk is Gouda 2 nieuwe fietswinkeleigenaars rijker. De broers Thiers hebben de fietswinkel van Leeuwen 2wielers overgenomen van de oude eigenaar. Een van de broers was al langer werkzaam in de werkplaats van deze fietswinkel en samen willen ze de service blijven aanbieden die de oude eigenaar ook gaf. Hieronder een kleine impressie van het pand en het frisse interieur van de winkel. Meer informatie kunt u vinden op de website van de fietswinkel zelf.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.