A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Zwangerschapsfoto’s ingrid en marcel

Zondag 24 januari heb ik samen met Ingrid en Marcel foto’s gemaakt van voornamenlijk de buik van Ingrid. Op het moment van de fotoshoot was Ingrid 32 weken zwanger en samen wilden zij (alvast) een herinnering aan de zwangerschap zelf. Voor beide was dit de eerste keer en we hebben het langzaam opgebouwd. Voor de fotoshoot hadden we voorbeelden op internet gezocht en we hebben besproken welke foto’s zij mooi vonden om proberen na te maken. Na deze voorbespreking zijn we begonnen met het maken van de foto’s van zowel alleen de buik van Ingrid als foto’s van Ingrid en Marcel samen. Na zo’n 2 a 2 1/2 uur waren we alledrie moe maar voldaan. Een aantal foto’s zijn hieronder te zien, maar meer foto’s (uit privacy overwegingen lang niet alle) kun je vinden op de album pagina.

1 comment to Zwangerschapsfoto’s ingrid en marcel

 • Ingrid & Marcel

  Hi Jeroen,

  Wederom super om de foto’s weer te zien. Wij hebben erg genoten van de fotosessie en het heeft ons een zeer speciaal gevoel en bijzondere herinnering gegeven.
  Super bedankt hiervoor en zeer zeker een goede aanrader voor iedereen !
  Zodra de kleine geboren is zal ik je uiteraard een foto toesturen want die heb je zeker verdient.

  Ingid, Marcel en de kleine.