A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Portret foto’s in verschillende situaties

Voor de cursus portretfotografie die ik op dit moment aan het volgen ben aan het UCK kregen we de opdracht om een persoon te volgen en een fotodagboek te maken. Het was de bedoeling om van deze persoon op meerdere momenten en in verschillende situaties portret- en detail foto’s te maken. Hieronder staat mijn uitvoering van de opdracht en de uiteindelijke selectie van foto’s die ik heb gemaakt, onderverdeeld in verschillende categorieen. Ondanks dat er aardig wat tijd in deze opdracht ging zitten vond ik het leuk om te doen en heeft mij weer tot nieuwe inzichten doen komen. Ook de experimentele foto’s waren leuk om te maken.

Portret foto’s op de werkvloer (IT-medewerker)

Portret foto’s thuis

Portret foto’s buiten

Portret foto’s tijdens sporten (fitness)

Portret foto’s (experimenteel!)

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.