opening kinderdagverblijf Kids Together

Zaterdag 9 januari 2010 was de een officiele opening van Kinderdagverblijf Kids Together. Sinds 1 januari 2010 waren de deuren al open voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12. Fons en Ingrid, de eigenaren van dit kinderdagverblijf en tevens de mensen achter gastouderbureau All Together wilden deze opening samen met vrienden, familie en klanten vieren. Het was een druk bezochte receptie en vele rondleidingen werden door Fons en Ingrid gegeven.

1 comment to opening kinderdagverblijf Kids Together

 • Hoi Jeroen,

  erg mooie foto’s die je gemaakt hebt tijdens de opening van ons kindercentrum. Ze stralen pecies uit wat wij bedoelen met onze visie: warmte, gezelligheid en huiselijk. TOP!

  Bij de volgende opening ben jij zeker weer uitgenodigd.

  Groet,

  Fons en Ingrid
  Kindercentrum Kids Together