A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

actie tegen parkeerleed Hoenderhoeve Houten

Sinds de invoering van een blauwe zone in Houten is de parkeerdruk in de omliggende wijken flink toegenomen. Door het zoeken naar de laatste parkeerplekjes en de daarbij behorende stress is het voor de bewoners meer opletten op voor hard rijdende en niet op fiets/ wandelverkeer lettende automobilisten. 

Op de Hoenderhoeve is er een groep mensen een actie gestart om deze mensen in ieder geval te wijzen op het feit dat zij nu parkeren op een woonerf waar alleen stapvoets gereden mag worden. Dit werd gedaan door het uitdelen van pamfletten aan de bestuurders waarbij meteen een kleine enquete werd gehouden met vragen over de bestemming en waar voor het invoeren van de blauwe zone werd geparkeerd. Daarnaast was er een handtekening actie georganiseerd waaraan alle bewoners van de Hoenderhoeve hebben meegedaan. Deze petitie, samen met een begeleidende brief werd overhandigd aan de wethouder centrum ontwikkeling, de Heer van Daalen. Samen met deze wethouder werd nog gediscusieerd over de invoering van de blauwe zone en de gevolgen hiervan.

Meer informatie en foto’s van hoe het er voor en na de invoering van de blauwe zone op de Hoenderhoeve uitzag kunt u vinden op de website parkeerleed Houten

Voor meer foto’s van deze actie kunt u op de album pagina kijken.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.