A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Expositie fotoclub Perspektief Houten

De fotoclub waar ik sinds mei lid van ben heeft in het weekend van 14 en 15 november 2009 een expositie in het oude Station van Houten. Naast het bezichtigen van werk van leden van deze fotoclub zijn er ook verschillende work shops waar u aan kunt deelnemen. Zoals te zien is op de flyer hieronder zijn er workshops over Lightroom, Compositie, instellingen van je camera en nog veel meer. Je kunt ook naar de website van fotoclub Perspektief gaan voor wat meer informatie over deze expositie, maar ook over informatie over de fotoclub zelf.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.