A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

uitreiking MDD certificaat aan Powerplate Nederland

Vrijdag 9 oktober 2009 ontving Powerplate uit hande van de directeur van de Amerikaanse divisie en van de grondlegger van Powerplate (dhr Guus van der Meer) een Full MDD certificering. (MDD staat voor Medical Devices Directive, een Europese richtlijn die veiligheid en betrouwbaarheid van apparatuur test).
De uitreiking van dit MDD certificaat vond plaats tijdens de Fitness & Health Benelux Beurs 2009 te Utrecht, welke plaatsvond van 9 t/m 11 oktober. Van deze uitreiking heb ik voor Powerplate Nederland foto’s gemaakt.

Daarnaast was gevraagd of ik tijdens deze fotoreportage ook foto’s wilde maken van de stand van Powerplate Nederland, de verschillende demonstraties op de Powerplate en de algehele sfeer voor, tijdens en na de uitreiking.

Klik op de link voor de volledige reportage van de uitreiking van het MDD certificaat, de stand van Powerplate Nederland en de demonstraties op de Powerplate.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.