A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

opmerkelijke actie

Soms heb je van die dagen dat je baalt dat je je fotocamera niet bij je hebt (en ja, dat gebeurt ook een fotograaf!). Vanochtend op de fiets zie ik op een parkeerplaats een auto staan met daarop een hoop verhuisdozen, een stoel, wat koffers e.d. En tja, ik wilde er toch graag een foto van maken en dan probeer je er maar een zo goed mogelijke foto van te maken met je Nokia N95. Dus bij deze mijn excuses voor de redelijk belabberde kwaliteit van de foto, maar zo zag het er dus uit.

ik heb ook nog even met de bestuurder (en eigenaar) van verhuisvriend.nl gepraat. Hij was al een aantal keren aangehouden, maar hij is wel zo slim geweest om de belasting en hoogte van het hele pakket onder de wettelijke grenzen te houden. Ik wens hem veel succes verder.

1 comment to opmerkelijke actie

  • Beste Jeroen,

    Leuk dat je de foto geplaatste hebt. We hebben erg veel bekijks gehad in Amersfoort. De agenten hebben met een meetlint gemeten hoe hoog het voertuig is. Precies 4 meter. Bijkomend voordeel was dat door de politie honderden mensen stonden te kijken… als je de fotos van die actie wilt laat het maar even weten…