A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ondernemersdag Houten

De Houtense ondernemersdag van 1 oktober 2009 kan als een succes worden gezien. Dit evenement, georganiseerd door verschillende Houtense partijen, was bedoeld als netwerk en kennis evenement voor ondernemers uit Houten. Ruim 200 bezoekers hadden zich geregistreerd en verschenen deze dag ook bij Expo Houten.

Het programma bestond uit een algemene opening waarbij de wethouder Kallen van de gemeente Houten werd geinterviewd over het Houtense ondernemersklimaat. Aan het eind van dit interview werd de zaal overgenomen door de dames van Opera Laria die met hun optreden voor een vrolijke noot zorgde deze dag. Daarna was het de beurt aan Tom Zoethout en Hennie Kuiper om hun deel van de bezoekers een presentatie te geven over danwel  “Verdienen met de inzet van internet” of “topsport in relatie tot teamwork en ondernemerschap”.

Na deze beide presentaties werd verdergegaan met het uitreiken van 2 prijzen, te weten de prijs voor het ondernemerstalent van Houten en de prijs voor de beste Houtense onderneming. De prijs voor het ondernemerstalent van het jaar werd uitgereikt door de heer Michaël Kortbeek (Voorzitter Kamer van Koophandel) en deze maakte dan, met een druk op de knop, bekend dat deze prijs ging naar Scaramouch Hotelships. Daarna was het de beurt aan de burgemeester van Houten, Cor Lamers, om de prijs uit te reiken voor Houtense onderneming van het jaar. In dit geval ging de strijd tussen Tricol relatie geschenken, Bouwbedrijf Van Rijn en Blygold. De heer Lamers vertelde dat het uiteindelijk tussen 2 bedrijven ging en van deze bedrijven ging de firma Blygold met de prijs aan de haal.

Na de beide prijsuitreikingen was het tijd voor de (alom gewaardeerde) borrel waar vele handen werden geschud (voor zover dat eerder op de dag nog niet was gebeurd) en visitekaartjes werden uitgewisseld onder het genot van een hapje en een drankje

Volg de link om naar het foto album te gaan met meer foto’s van dit zeer succesvolle evenement.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.