A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Loopbaan training

Medewerkers van een bedrijf hebben een dag lang gewerkt aan het visualiseren van hun loopbaan wensen en mogelijkheden. Onder begeleiding van Lesley Lap van AIMIGO werd via verschillende onderdelen in kaart gebracht welke eigenschappen iedereen had en waar men minder goed in was. Zo was er een inspiratie ronde waarin men uit een selectie kaarten met verschillende karaktereigenschappen kon samenstellen waar hij/zij waarde aan hecht bij zichzelf, bij collega’s en bij de werkomgeving. In een ander deel van de workshop was men bezig om zijn/ haar “missie” te omschrijven gevolgd door het vertalen van het totale wensbeeld naar concrete acties.

Hieronder volgen enkele foto’s van deze trainingsdag. Hier zijn meer foto’s van deze loopbaan training te vinden.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.