A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kaartverkoop Youp van ‘t Hek theater Aan de Slinger

Ook ik stond in de rij kaartjes voor de voorstelling van Youp van ‘t Hek te bemachtigen. Maar er waren veel mensen die eerder in de rij waren gaan staan dan ik. Om mij heen werd er druk geteld hoeveel mensen er voor ons in de rij stonden, want het was bekend dat er slechts 277 plaatsen beschikbaar waren. Aangezien iedereen maximaal 2 kaarten mocht kopen hield dat dus in dat als je minder dan 140 mensen voor je had je redelijk tot heel goed zat. Ik stond met ongeveer 150 mensen voor mij en wist dus eigenlijk dat ik niet goed stond. Ik heb de keuze gemaakt om wat foto’s te gaan maken in plaats van in de rij te blijven staan. Hopelijk voordelig voor de mensen achter mij.

Om 9 uur werden er volg nummers uitgedeeld, waarmee je vanaf 10 uur naar de kassa kon gaan (nummers werden opgeroepen).

Volg deze link om nog wat mee foto’s te bekijken van de wachtende Youp-fans.

1 comment to Kaartverkoop Youp van ‘t Hek theater Aan de Slinger