A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Activiteitenmarkt Houten 2009

12 September vond de de Activiteitenmarkt Houten 2009 plaats. Onder een stralend zonnetje werd dit jaar de 10e activiteitenmarkt gehouden en was vooral het podium een grote publiekstrekker. Deze was dit jaar wel minder groot dan in 2008, maar toen vond de activiteitenmarkt dan ook tegelijk plaats met Houten XL (toen nog foto’s gemaakt onder de noemer: JvdBfotografie). Ondanks dat wisten veel Houtense verenigingen, zoals Star Dance, Kunst na Arbeid (KNA) en verschillende andere dans, beweeg en fitness groepen een goede show neer te zetten op het podium. Iedereen werd aan- en afgekondigd door de eveneens weer aanwezige presentator Bagiyo van der Leemputten.

Naast het podium stonden er op en om Het Rond vele kraampjes van Houtense organsaties, verenigingen en groepen die hun verhaal aan de vele bezoekers vertelden. Bij de ingang van het nieuwe winkelcentrum stonden kraampjes van de Houtense politieke partijen en op het podium daar werd er zelfs live gedebateerd.

Naast de activiteiten op Het Rond werder er ook dit jaar weer demonstraties gegeven in het Theater aan de Slinger. Naast een aantal van de groepen die ook op Het Rond Daar was daar ook de  mogelijkheid om rustig te genieten van mooie muziek gebracht door verschillende groepen van het Houtens Muziek Collectief. 

Via deze link kun u alle foto’s bekijken, wellicht heb ik u ook op de foto gezet…

Om alle foto’s te zien die ik gemaakt heb van de optredens van “StarDance Studio’s” kunt u hier klikken

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.