A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fladderen 2009 locatie Nieuwoord (dag 2)

Dag 2 van het fladderen op Nieuwoord zit erop. Het was warm. Erg warm. Gelukkig was er genoeg water om alle kinderen en hulpouders koel te houden. Vandaag was de dag van de Traktortocht. Elk jaar weer een waar festijn voor de kinderen.

Verder was er een puppy training waarbij de kinderen (en enkele hulpouders deden gezellig mee) door/ over een hindernisbaan moesten gaan. In de grote zaal van de oude boerderij konden de kinderen een dromenvanger in elkaar knutselen en op het grote veld was er een waterspelletje. Hierbij was vooral Cruella erg vervelend, want die wilde niet dat de kinderen lapjes stof bij elkaar gingen verdienen.

Want ook vandaag was het weer de bedoeling om Cruella wakker te houden zodat haar enge droom niet meer terug zou komen. En dat is gelukt, want alle puppies hadden een wakkerhouder meegenomen. Voor de oren niet zo fijn, maar slapen zat er echt niet in. De lapjes stof die door de kinderen verdiend kunnen worden zullen door Anita tot een mooie lange jas worden gecombineerd zodat Cruella ook geen behoefte meer heeft aan een jas van puppie-vachtjes. Aan het eind van de dag leek het er nog even op dat Boris en Jasper een hele hoop die dag verdiende stukjes stof wisten te stelen uit het huis van Anita, maar gelukkig werd dit door de hondenblaf hulpdienst weer opgelost.

Ook vandaag weer foto’s. Hieronder een kleine impressie en een link naar alle foto’s van de verschillende dagen.

Trouwens, het probleem van de hitte werd aardig goed opgelost met tuinslangen en de brandslang!!

 

Lees ook het kleine verslag van dag 1

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.