A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fladderen 2009 locatie Nieuwoord (dag 1)

Het jaarlijkse fladderen in Houten is weer begonnen. In de laatste week van de vakantie is het 3 dagen pret voor zo’n 1200 schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. de locatie Nieuwoord huisvest (ondanks de brand eerder dit jaar) ook nu weer kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7. Op de officiele Fladder-site is hier meer informatie over te vinden. Op deze locatie ben ik ook dit jaar weer hulpouder, en wel van de groep Huppelende hondjes 3. Waar mogelijk heb ik foto’s gemaakt van de verschillende activiteiten en de “toneelstukjes” van het verhaal.

Op deze 1e dag kregen we een droom van Cruella te zien, waarin ze droomde dat ze alle puppies liet vangen door de boeven Boris en Jasper. Van deze puppies wilde ze een mooie jurk laten maken door Anita. Gelukkig waren Pongo en Purdy en de hondenblafdienst in de droom in staat om haar van dit plan af te houden. Bij het wakker worden vergeet ze de droom gelukkig.
De taak van de puppies (de kinderen) en van de hondenblaf hulpdienst (de hulpouders) is om Cruella wakker te houden zodat ze de droom niet opnieuw kan dromen. Met veel blaffen en dansen is dat wakker houden aardig gelukt. Daarnaast hebben we met z’n alle ons hondehok versierd, we hebben halsband likken ge-oefend en we zijn bezig geweest met “Ren je Rot” om ons rennen te oefenen.

Hieronder wat foto’s en een link naar alle foto’s van dag 1.

Naar alle foto’s

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.