A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Breda ballon fiesta 2009

Afgelopen zaterdag ben ik op het Breda Ballon Fiesta geweest. In tegenstelling tot vrijdag was het deze dag en avond wel goed weer en de kans dat de ballonen de lucht in zouden gaan was zeer groot. Gelukkig was dat ook het geval waardoor ik mooie foto’s heb kunnen maken van het opblazen en opstijgen van de ballonen, evenals een aantal daaromheen georganiseerde activiteiten. Alhoewel ik al vaker bij ballon festivals ben geweest blijft het een mooi gezicht om die grote ballonen met lucht gevuld te zien worden, waarna ze vrij rap op kunnen stijgen.

Naast grote ballonen hebben we ook kleinere ballonen gezien. Deze ballonen hebben een inhoud van minder dan 100 m2 en worden met een kleine gasfles enkele meters boven de grond gehouden. In Breda waren ze alleen ter demonstratie, maar bij andere gelegenheden worden er ook wedstrijden mee gedaan. En dan moet je knap hard kunnen rennen.

Ga naar alle foto’s

1 comment to Breda ballon fiesta 2009