A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nieuwe layout van Perfect Images Fotografie

Sinds zondagavond 5 juli 2009 heeft Perfect Images Fotografie een nieuwe look voor de website. Het geheel is nu geintegreerd in een WordPress blog en theme. Hierdoor heb ik nu eenvoudiger de mogelijkheid om mijn opdrachten in een chronologische volgorde te laten zien terwijl mijn portfolio en gallery ook nog eenvoudig te bereiken zijn.
Kijk gerust eens rond op deze site en laat me weten wat je ervan vindt in mijn gastenboek.

Groetjes
Jeroen van den Brakel
Perfect Images Fotografie

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.