A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Voorstelling “Who’s Next” van het Zangtheater, Zeist

Ik was gevraagd om foto’s te maken tijdens de voorstelling “Who’s Next” van muziekkoor Het Zangtheater uit Zeist. Op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei zouden de voorstellingen zijn en ik heb foto’s gemaakt tijdens de vrijdagavond uitvoering. Het was mijn eerste keer fotograferen in een theater maar het viel alles mee. Blijkbaar zorgen de lampen die in een theater hangen toch voor aardig wat licht. Toch was het vaak nog lastig om goede foto’s te krijgen. Daarnaast was mijn bewegingsruimte ook niet optimaal aangezien ik niet te veel last wilde veroorzaken voor het aanwezige publiek. Hier een kleine selectie van de foto’s. Voor de rest van de foto’s kun je naar deze pagina gaan.

Foto’s van deze voorstelling zijn verder ook te zien op de site van Het Zangtheater zelf, en op ww.oypo.nl/pifotografie. Op deze laatste site is het ook mogelijk om foto’s van deze voorstelling na te bestellen. Kosten voor het nabestellen zijn €0,75 voor een afdruk van 10×15 cm en €1,00 voor een afdruk van 13×18 cm. Daar komen wel nog verzendkosten bij, maar daarvoor worden ze dan weer wel in uw eigen brievenbus bezorgd.

Ik zal waarschijnlijk vaker gebruik gaan maken van deze dienst van oypo zodat ik voor groepen met een kleiner budget zoals Het Zangtheater goedkoper/ gratis foto’s kan maken, waarbij ik mijn inkomsten dan haal uit de verkoop van de foto’s. In het algemeen zal ik de foto’s wel op webformaat – met watermerk – beschikbaar stellen voor publicatie op eigen website.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.