A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fotoshoot familie van Aalten

Zaterdag 21 maart heb ik bij het slot Zeist foto’s gemaakt van Edwin en Esther van Aalten en zijn ouders. Het was voor de ouders van Edwin een verrassing die goed bevallen is. Bij hun trouwen hebben de ouders van Edwin ook foto’s gemaakt bij het Slot Zeist dus het was een beetje terug naar toen. Edwin en Esther hadden ook vele leuke atributen meegenomen zoals klusspullen (Edwin en zijn vader gaan vaak samen aan de slag), picknick spullen en een grote gekleurde paraplu. Het weer was goed, de sfeer was goed en de foto’s zijn goed gelukt.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.