A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruiloft Patrick en Marieke

20 maart was het zover. De bruiloft van Patrick en Marieke. De eerste keer dat ik als fotograaf een bruiloft zou vastleggen. ‘s Ochtends rond 11 uur was ik aanwezig bij Patrick z’n ouders waarna we eerst de auto gingen ophalen. Patrick reed daarna mee in de bruidsauto terwijl zijn broer en ik richting zijn huis in Amersfoort reden. Op de stoep bij Patrick en Marieke de eerste foto’s van hun samen gemaakt, waarna we snel op weg gingen voor de trouwreportage. Dit deden we in een klein park vlak bij het klooster van Amersfoort wat mede door het schitterende weer erg goed verliep. Na de trouwreportage gingen we op weg naar het stadhuis voor de huwelijkszegening. Na de bijbehorende felicitaties zijn we nog even naar een andere locatie geweest om nog wat foto’s te maken waarbij we nog een mazzeltje hadden. Een “torenwachter” kwam toevallig langs en die bood ons aan om boven op een deel van de oude stadsmuur  foto’s te maken. Die kans hebben we natuurlijk benut waardoor we nog wat exclusieve foto’s konden maken met Amersfoort als achtergrond.

Bij de feestlocatie nog meer foto’s gemaakt, waaronder het aansnijden van de taart en portretten van bruidspaar met familie en vrienden. Al met al was het wat mij betreft een geslaagde dag. Het bruidspaar heeft al wat foto’s gezien en was ook zeer tevreden over het resultaat.

Opmerkingen kunnen niet meer worden geplaatst.